torsdag 22. august 2013

Fryser`n er full...

... og husmorpoengene raser inn! Detta er høsten for plukking, (rensing), safting og sylting! Akkurat det med rensing er jo i overkant kjedelig.. MEN, det viste seg at det fantes en løsning, og det var Mr.T som så behjelpelig tok på seg å sykle til Bryn for å kjøpe bærplukkere (det er visst utsolgt i hele Storbyen for sånt, bortsett fra på Bryn, der har de 23 stk på lager..) og samtidig kjøpte en sånn renserist, eller hva man skal kalle det - GENIALT! Nå er det boks på boks med blåbær i fryser´n og glass på glass med rørte bær i kjøleskapet :)


Masse bær i Maridalen!



Og noen plukker med seg mer flora og fauna enn andre..


Busted- har smakt på godsakene underveis..

Det har faktisk blitt to blåbærturer, hele lørdagen gikk med til sykkeltur, lang pause med pølser, kaffe och kanelbullar (må sies på svensk, ellers er det ikke riktig), og onsdag kveld ble også tilbrakt med nesa i lyngen, da med nyinnkjøpte bærplukkere. Har endt med pannekaker etter begge turene, blir nok mer av det framover :)


Kanelbullar - varmet på stormkjøkken - nyyydelig, takk til Miss J for baking!


Kaffekopp - takk til Mr. Lie :)


Nyrørt blåbærsyltetøy på ferskt brød..

Livet smiler :)

2 kommentarer:

  1. La du ned forbud mot mobilmusikk på tur nr. 2? ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nja, la vel ikke ned forbud direkte, men det ble i alle fall ikke spilt mobilmusikk på tur nr.2.. I steden hadde vi gleden av å høre på pesende syklister i flokk og følge oppover bakkene.. Fin lyd når man sjøl ligger i lyngen og nyter livet, haha ;)

      Slett